Kim Kardashian West

@KKWBeauty is restocking today at 12PM PST! Get your Powder Contour & Highlight Lit, Creme Contour & Highlight Kit, or KKW lipsticks at KKWBEAUTY.COM

4788

Lb

LOVE😚💙💚💛💜🖤

Lbbbh

All four shades of 🐀 crap

qweenmaiar 👍🏻😍

@peposhialbina do mi japesh pak shenimet qe na ka dhen zysha e frengjishtes per detyra plzzzzz

@peposhialbina mi dergo ne dm ☺️😊

tja coj marizes dhe te ti japi me wcp po edhe une pata mungu dhe mi ka dhene joana @cullhaj_k

@peposhialbina skgj po he se i bona mi dha meralda

d.m.th nuk eshte naj gje e madhe do erpiqem te ta shpjegoj me sa mund te kem po.... ne fillim do shkrush projet etj klasa etj etj tema e projektit eshte :Le pays francophones si fillim ne faqen e dyte do vizatosh ate haretn qe ndodhet tek libri ne faqen 10 pastaj do besh nje faqe qe quhet medina dhe do vizatosh : babouoshes , henne , djellaba po kto te fundit dmth mund te jene edhe te gjitha me nje faqe pastaj si ti kesh mbaruar keto vizatime do te shkruash nje titull premieres nouvelles dhe do vizatosh per kete teme p.sh : cassablanca , marrakech , agadir , haut - atlas , atlantique pastaj tek faqet fq e tjera do shkrush temen : le magreb ....ku do te vizatosh :25 etnie , Fleuve Senegal , 1960 indipendence , le 1 president ...pra vizatime qe perputhen me keto emertime jo te kjo me lart me fal titulli do jete senegal pastaj me Le magreb (do besh ) : Algerie , Maroc , tunizie ok ok @cullhaj_k

kshu copy paste ma ka dhon jona @cullhaj_k

Ate harten e kam bo kam shkrujt ca gjona per kte le pays ....kam shkrujt per magrebin dhe senegal dy faqe me kan dal

Ult

Peace Lindsay happiness

Talic.... google it

Audh

Ashy

Ummm sorry to break it to you....... you’re pallet broke

WORST SHIPPING EVER!!!!!! tool almost 3 weeks to ship! And when u track it is saying it's waiting for the shipping label. Awful awful awful service.

@kat.smiles oh man I'm sure she's devastated by this news

Not lit u mean kit?

The end of the page